marketingroots.nl seo copywriting instagram marketing pinterest marketing uitbesteden marketing bureau breda prinsenbeek

Sanne, Online Marketing Strateeg en SEO Copywriter uit Breda

Hi, aangenaam kennis te maken! Ik ben Sanne, een Online Marketing Strateeg uit een dorpje naast Breda genaamd Prinsenbeek. Gespecialiseerd in SEO Copywriting, Instagram marketing en Pinterest marketing. Na 5 jaar bij een Marketing Bureau in Breda gewerkt te hebben deel ik nu mijn expertise met ondernemers die zelf met de marketing aan de slag willen gaan, maar hiervoor niet de kennis in huis hebben.
Mijn expertise deel ik door middel van Instagram en Pinterest cursussen, zowel online met 1:1 coaching als incompany. De afgelopen 5 jaar heb ik mijn unieke marketing strategieën geperfectioneerd. Omdat ik daarnaast ook een achtergrond en opleiding binnen de psychologie heb zul je bij mij een stapje verder gaan dan de standaard Instagram en Pinterest cursussen die je vooral leren hoe het platform werkt (maar als je alleen weet hoe het platform werkt krijg je daar nog geen klanten mee). Ik neem je in mijn cursussen daarom mee in de psychologie achter het promoten van jouw aanbod. Ik leg je uit hoe sales en marketing werkt. Na het afronden van een cursus weet jij precies hoe je ervoor zorgt dat klanten met jou willen werken vanuit een krachtige positionering en trek je continue jouw droomklanten aan.
Ben je ondernemer en heb je zelf geen zin en/of tijd om jouw marketing naar een hoger niveau te tillen? 
Dan neem ik dat volledig voor je uit handen. (Mits er een wederzijdse klik is). Een marketingstrategie die gericht is op het duurzaam bouwen aan de online zichtbaarheid én vindbaarheid van jouw onderneming. Met als doel om jouw droomklanten aan te trekken. De focus ligt op organisch groeien d.m.v. strategische content, zodat jij als ondernemer een goede online basis legt dit voorkomt dat je afhankelijk bent van steeds terugkerende advertentiebudgetten.  Sterke wortels voor jouw bedrijf. (Nu begrijp je ook waarom mijn bedrijf de naam MarketingRoots heeft gekregen). Een krachtige basis zodat jij nooit meer hoeft te adverteren omdat jij voortaan Attraction Marketing voor jouw bedrijf inzet. Waardoor klanten jou weten te vinden en met jou willen werken.
Daarnaast werk ik samen met mijn vaste fotograaf Roy, om jouw bedrijf op een professionele manier in beeld te brengen zodat jij een goede eerste online indruk maakt. Wat jouw bedrijf een professionele, betrouwbare uitstraling geeft lees meer over de fotografie en (drone)videografie mogelijkheden. 

Laat jouw doelgroep kennis maken met het echte verhaal van jouw bedrijf

Het échte verhaal van jouw bedrijf vertellen, dat is wat ik het liefste doe. Als momenteel jouw Unique Selling Points op je website zijn dat je een ‘snelle levering’ en een ‘top service’ hebt dan onderscheidt dit jouw bedrijf niet. Dit lees je namelijk ook op iedere website van jouw concullega’s terug. Er zijn ongetwijfeld nog tientallen of misschien zelfs honderden ondernemers met hetzelfde aanbod. Waarom iemand voor jouw bedrijf kiezen als hij jou als ondernemer niet kent? Er is een reden waarom je jouw bedrijf gestart bent. Wanneer je de ‘waarom’ van jouw bedrijf, jouw drijfveren, visie en energie deelt met je doelgroep leren ze je pas écht kennen. Pas dan kan er ook echt een bewuste keuze gemaakt worden om bij jou te kopen. Dankzij krachtige content zorg ik ervoor dat jouw verhaal perfect aansluit op de behoeftes van jouw ideale klant. Uiteraard op een SEO vriendelijke manier zodat jouw bedrijf ook nog eens goed vindbaar is binnen Google.

Wordt consistent goed zichtbaar én vindbaar wordt voor jouw droomklanten

Van volger naar fan naar klant. Hier zet ik (een combinatie van) Pinterest marketing, Instagram marketing en SEO voor in. Dit alles op een organische manier. De advertenties laten we links liggen want die heb jij helemaal niet nodig. We laten het Instagram, Pinterest en SEO Algoritme namelijk vóór je werken, wat inhoudt dat je nooit meer hoeft te adverteren maar bouwt aan lange termijn online zichtbaarheid én vindbaarheid. (Zonder dat jij elke dag online hoeft te zijn, content gaat vóór je werken). 

Òf leer zelf hoe je de krachtige Attraction Marketing strategie zelf in kunt zetten voor jouw onderneming

marketingroots.nl seo copywriting instagram marketing pinterest marketing uitbesteden marketing bureau breda prinsenbeek

De marketingafdeling die je zelf
(nog) niet hebt

Ik sta erom bekend dat ik van aanpakken houd en recht door zee ben. Dat ik als ik ergens in geloof en mogelijkheden zie, ik er meer dan 100% voor ga. Met als resultaat dat ik meestal wel een manier vind om te bereiken wat ik voor ogen heb. Ik hou van uitdagingen, zeker op zakelijk gebied.
We gaan samen in kaart brengen welke doelen jij als ondernemer wilt behalen. Ik creëer marketingstrategie daarbij het beste aansluit, rekening houdend met jouw persoonlijkheid. Vanuit mijn betrokkenheid en expertise ben ik daardoor de marketingafdeling die je zelf (nog) niet hebt 
marketingroots.nl seo copywriting instagram marketing pinterest marketing uitbesteden marketing bureau breda prinsenbeek

Ik geef je een liefdevolle schop onder je kont zodat jij jouw doelen behaalt

Je kunt de àllerbeste marketingstrategie hebben maar als jij zelf niet gelooft in jouw eigen aanbod, of jouw recht op succes als ondernemer. Dan gaat zelfs de beste marketingstrategie jouw bedrijf niet het succes opleveren wat je verdient. 
Daarom zal ik je (als het nodig is) een liefdevolle schop onder je kont geven. Een combinatie van de juiste ondernemersmindset en een goede marketingstrategie zorgt er namelijk voor dat jij met jouw onderneming het maximale rendement behaalt. 

Groei en gedragsanalyse hebben tijdens mijn carrière altijd centraal gestaan

Mensen helpen om te groeien en om het beste uit zichzelf laten halen is mijn grootste drijfveer. Voordat ik als Online Marketeer aan de slag ging werkte ik 5 jaar binnen de forensische psychiatrie en de verslavingszorg. Daar coachte ik cliënten op persoonlijk en psychologisch vlak en ondersteunde ik ze tevens bij praktische zaken. Zoals het vinden van werk, huisvesting en het op orde krijgen van de financiën d.m.v. een schuldhulpverleningstraject. Daarnaast bestond een groot deel van mijn werk uit gedragsanalyse om vervolgens hierop in te spelen. Ook hierbij stond mindset en groei op alle levensgebieden centraal. Het ombuigen van beperkende gedachten en aan de slag gaan met helpende, positieve overtuigingen. Zelfvertrouwen, het vertrouwen dat jij kan bereiken wat je voor ogen hebt, is de sleutel tot verandering en (bedrijfs)groei. Dit is voor iedereen van belang, zeker voor ondernemers. Ik haal er dan ook enorm veel voldoening uit om ondernemers te helpen groeien, zowel op persoonlijk als zakelijk vlak.

Wat marketing en psychologie met elkaar te maken hebben (neuromarketing)

Het contrast tussen mijn eerdere werkzaamheden binnen de Psychiatrie en mijn huidige werk als Marketeer lijkt groter dan het daadwerkelijk is. Neuromarketing (een techniek die onderzoekt hoe hersenen reageren op stimuli) is een van mijn favoriete onderwerpen. Marketingcampagnes en de daarbij behorende statistieken  leveren genoeg data op om uitgebreid te experimenteren (A/B testen). Zodat de strategie die we inzetten perfect aansluit op de behoeftes die jouw doelgroep heeft. Om een voorbeeld te geven: een klein verschil zoals de kleur van een button of een kleine aanpassing in een tekst kan al stijging van 60% in het aantal verkopen opleveren. Tijdens onze samenwerking zet ik neuromarketing in, om het maximale rendement uit jouw eigen website, Pinterest account en Instagram account te behalen.

 

marketingroots.nl seo copywriting instagram marketing pinterest marketing uitbesteden marketing bureau breda prinsenbeek

Ga direct zelf aan de slag

Besteed jouw marketingstrategie uit

Ben jij er klaar voor om jouw marketing op een organische manier naar het volgende level te tillen?

Dan help ik je hier graag bij. Op jouw manier. Als jij zelf aan de slag wil dan kun je aan de slag met een van mijn direct toepasbare praktische cursussen met of zonder 1 op 1 begeleiding (waardoor we nog dieper op jouw bedrijf in kunnen gaan en je nog harder gaat groeien).
OF ik word jouw marketingafdeling die je (nog) niet hebt als je een gedeelte van jouw marketing bij mij uitbesteed. Daarbij is het wel belangrijk dat er een wederzijdse klik is, daarvoor dient het eerste kennismakingsgesprek ook.
Ik kijk ernaar uit om kennis te maken, telefonisch of op locatie (zodat ik gelijk een gevoel krijg bij jouw onderneming).
Klik hier om direct een kennismakingsgesprek in te plannen wanneer het jou uitkomt.
 
 
Of vul onderstaand contactformulier in.