Trek consistent jouw droomklanten aan dankzij strategische content

Na 5 jaar heb ik de gouden combinatie voor duurzame organische zichtbaarheid én vindbaarheid voor jouw onderneming geoptimaliseerd.

Zodat klanten voortaan naar jou toe komen omdat ze met jou willen samenwerken, in plaats van dat jij klanten moet najagen. Kies voor organische online groei dankzij deze krachtige drie eenheid, de combinatie van: SEO (Search Engine Optimization) Copywriting, Pinterest Marketing en Instagram Marketing. Deze gouden combinatie leidt structureel tot meer naamsbekendheid en meer relevante bezoekers naar jouw website, waardoor de kans op nieuwe leads en sales enorm stijgt. De afgelopen 5 jaar heb ik voor ruim 300 ondernemers binnen uiteenlopende branches getest met verschillende betaalde en niet betaalde Marketing campagnes. Keer op keer is gebleken dat deze drie eenheid de meest efficiënte manier voor lange termijn zichtbaarheid én vindbaarheid is. Zonder dus ook maar een cent uit te geven aan advertentiebudget trek jij jouw droomklanten aan vanuit Attraction Marketing.
Is een van de drie pijlers al helemaal op orde? Dan kun je ook los aan de slag gaan met Pinterest marketing of Instagram marketing. Heb je voldoende tijd en energie om dit zelf voor jouw bedrijf op te pakken? Dan volg je de Instagram en/of de Pinterest Growth cursus.  Geen tijd om dit zelf op te pakken? Dan kun je een van deze of alle diensten bij mij uitbesteden. Op voorwaarde dat ik jou als persoon en jouw onderneming heel goed leer kennen. Niet alleen om te zien of er een wederzijdse match is. Maar ook zodat ik content kan creëren die precies aansluit bij hoe jij bent als persoon en de kernwaarden van jouw bedrijf.

Ga direct zelf aan de slag

Besteed jouw marketingstategie uit