marketingroots.nl seo copywriting instagram marketing pinterest marketing uitbesteden marketing bureau breda prinsenbeek

Besteed jouw Instagram Marketing volledig uit

Wanneer Instagram marketing op een goede manier ingezet wordt levert het je een enorm bereik op. Zo wordt jij gezien door jouw ideale klant en stijgt de kans op een verkoop. Posten op Instagram neemt veel tijd in beslag. Laat je Instagram content door mij beheren zodat jij jezelf volledig kunt focussen op het ondernemerschap. Ik maak graag kennis met je om te kijken of er een wederzijdse klik is. Als ik namelijk content voor je ga posten op jouw zakelijke Instagram account wil ik jou en jouw bedrijf eerst heel goed leren kennen zodat ik kan posten alsof er vanuit jouw onderneming zelf gepost wordt. Dankzij een krachtige content strategie zal ik de verbinding aangaan met jouw doelgroep, de band versterken en jouw volgers opwarmen om jouw aanbod te kopen.
Let op: het gaat om het plaatsen van content vanuit een sterke strategie. Het beheren van je berichten inbox valt hier niet onder. Jij kunt namelijk als geen ander potentiële leads omzetten in sales. (En als je dit nog niet lukt geef ik je praktische tips om dit makkelijker te maken). Daarom is het belangrijk dat jij zelf je berichten beantwoord. Het gaat alleen om feed posts, stories blijf je zelf oppakken omdat deze jouw volgers een kijkje achter de schermen geven en niet vooruit te plannen zijn. Verder neem ik jouw volledige Instagram strategie uit handen.

Bespaar tijd

Geen half uur meer nadenken over welke foto met welke caption en welke hashtags je nu weer moet posten. Ik neem jouw content beheer volledig voor je uit handen. Jij levert beeldmateriaal aan òf kiest ervoor om professionele foto's en/of (drone) video's bij jou op locatie te laten maken. Tevens ontwerp ik infographics, tips en quotes geheel in jouw huisstijl. Consistent posten is een van de sleutels tot succes op Instagram. Wanneer je het uitbesteed worden er gegarandeerd consistent posts geplaatst waardoor je sneller jouw bedrijfsdoelen behaalt. Tevens levert dit vertrouwen op bij jouw doelgroep.

5 jaar ervaring

De afgelopen 5 jaar heb ik uitgebreid getest en daardoorweet ik precies wat wèl en niet werkt op Instagram. Jouw content voldoet aan de laatste nieuwe Instagram richtlijnen en updates zodat deze nog beter presteert. Ik ontzorg je volledig vanuit mijn expertise. Daardoor bereik je jouw doelgroep organisch met de juiste content zodat je niet meer hoeft te adverteren en toch goed zichtbaar bent dankzij unieke creatieve content. Zodat je jouw droomklanten aantrekt dankzij jou verhoogde expert status.
Jij blijft uiteraard zelf eigenaar van jouw Instagram account.

Gericht op maximaal resultaat

We stellen samen Instagram content marketing doelen op. Dit kan gericht zijn op naamsbekendheid, het verhogen van jouw expert status. Of op de band met jouw doelgroep versterken zodat het vertrouwen in jouw merk enorm toeneemt, het aantrekken van nieuwe klanten, het verkopen van jouw aanbod of een combinatie van bovenstaande. Iedere maand evalueren we de resultaten en stellen we doelen op voor de komende maand.
Meer volgers, meer interactie en meer bezoekers op je website vanuit Instagram waardoor de kans op meer verkopen stijgt.

marketingroots.nl seo copywriting instagram marketing pinterest marketing uitbesteden marketing bureau breda prinsenbeek

Het uitbesteden van Instagram content marketing is geschikt voor je als:

 • Je zoveel tijd kwijt bent aan ondernemen dat je geen tijd over hebt om te besteden aan content posten op Instagram
 • Je jouw bereik op Instagram naar een hoger niveau wilt tillen
 • Je op een organische manier meer klanten en sales uit jouw eigen Instagram account wilt halen zonder hier zelf energie in te hoeven steken
 • Je klaar bent met losse flodders die je niets opleveren en je niet meer afhankelijk wilt zijn van maandelijkse dure advertentiekosten
 • Je bereid bent om te investeren in organische Instagram content marketing
 • Je geen tijd hebt om een cursus te volgen

Uitbesteden van Instagram content marketing, is minder geschikt voor je als:

 • Je graag controle wilt houden over jouw eigen content en je het moeilijk vindt om het schrijven van jouw Instagram posts uit handen te geven
 • Je niet open staat voor experimenten en testen. Ik zal met jouw content gaan testen om erachter te komen wat goed aanslaat bij jouw specifieke doelgroep. Dit heeft tijd nodig en is een doorgaand proces
 • Je niet bereid bent om te investeren in een duurzame Instagram strategie
 • Je op zoek bent naar een Virtual Assistant die alleen uitvoerend bezig is. Ik kijk inhoudelijk op strategisch niveau met je mee
 • Je het nut en de waarde van online zichtbaarheid en vindbaarheid op Instagram voor jouw bedrijf niet inziet

Basic Instagram Marketing Beheer

199 per maand
Eenmalige opstartkosten: 79
Intake
4 posts per maand
Hashtagonderzoek
1 strategy call per kwartaal (van een half uur)
*bij dit pakket lever je zelf beeldmateriaal aan


Advanced Instagram Marketing Beheer

499 per maand
Eenmalig: gratis intake (geen opstartkosten)
10 posts per maand
Social media visuals design aansluitend bij jouw huisstijl
Nulmeting
Hashtag ondezoek
Concurrentieanalyse
Content kalender
1 maandelijkse strategy call van een half uur
*bij dit pakket levert je zelf foto's of ander beeldmateriaal aan wat verwerkt wordt in visuals passend bij de huisstijl

Premium Instagram Marketing Beheer


1099 per maand
Eenmalig: gratis intake (geen opstartkosten)
Professionele fotoshoot op locatie (1 x per kwartaal o.b.v. strategisch content plan)
15 posts per maand met
professionele foto's
Nulmeting
Hashtag onderzoek
Concurrentieanalyse
Content kalender
1 maandelijkse strategy call van een half uur
Bonus: eenmalige optimalisatie Instagram biografie
*bij dit pakket hoeft de klant geen beeldmateriaal aan te leveren, een professionele fotograaf maakt foto's op locatie (optioneel: drone fotografie en videografie, prijs op aanvraag).

FAQ

De antwoorden op veelgestelde vragen
Dat is geheel afhankelijk van de tijd die jij vrij hebt in je agenda om te besteden aan Instagram marketing. De cursus biedt je alle handvatten om zelf aan de slag te gaan en is direct toepasbaar dankzij het praktische werkboek. Echter zul je wel zelf aan de slag moeten gaan met de strategie uit het werkboek. Als je hier de tijd voor hebt is dat perfect voor je. Weet je bij voorbaat al dat je geen tijd hebt om zelf bezig te zijn met Instagram content dan is uitbesteden een betere optie. Vul het contactformulier in of stuur me een DM op Instagram dan kijk ik vrijblijvend met je mee wat voor jou de ideale manier zou zijn om aan de slag te gaan met Instagram marketing.
Dankzij foto’s die genomen zijn door een goede fotograaf geef je jouw bedrijf een professionele uitstraling. Het wekt direct vertrouwen op wanneer jouw website en social media voorzien zijn van professionele foto’s. Kies je voor het premium pakket dan zorg ik dat mijn vaste, vakkundige fotograaf bij jou op locatie foto’s komt maken. Ik werk nauw samen met de fotograaf en geef een briefing mee (Op basis van de contentplanning) voor de fotoshoot. De fotoshoot zal een keer per kwartaal plaatsvinden zodat we genoeg mooie foto’s en video’s hebben om jouw Instagram account mee te vullen. Bonus: als jij ervoor kiest om in plaats van 3 maanden voor 6 maanden een samenwerking aan te gaan krijg je in plaats van 90 foto’s nu 100 foto’s en in plaats van 15 posts per maand 16 posts per maand (voor hetzelfde maandbedrag). Lees er alles over.
Het beantwoorden van berichten in jouw Instagram Direct Message inbox valt niet binnen deze dienstverlening. Jij weet immers zelf het beste de vragen van jouw klanten te beantwoorden en leads om te zetten in sales. (Ik kan je uiteraard wel tips meegeven hoe je dit het beste kunt doen). Het beantwoorden van jouw inbox blijft binnen jouw eigen beheer. 
Alle feed content dus de posts beheer ik voor je. Instagram stories vallen niet binnen het pakket omdat deze een kijkje achter de schermen geven aan jouw volgers en ik niet op locatie ben om dat unieke kijkje te kunnen te bieden. Stories kunnen niet vooruit gepland worden worden. Wel kan ik je tips meegeven hoe je zelf stories maakt die voor meer interactie zorgen. Voor de overige feed posts content wordt je geheel ontzorgd. Mocht je naast feed posts ook interesse hebben in Reels dan is het bestaande pakket hierop uit te breiden. Heb je zelf (nog) geen videomateriaal om Reels mee te maken? Mijn vaste fotograaf kan naast foto’s ook video’s op locatie opnemen. Tevens beschikt hij over een drone waarmee prachtige video’s vanuit vogelperspectief gemaakt kunnen worden. Heb je hier interesse in bekijk dan vooral deze pagina met meer informatie.
Dat is per branche verschillend en daar zijn geen beloftes over te maken. De focus zal ook niet liggen op zoveel mogelijk volgers krijgen want volges zijn nog geen kopers. Samen zullen we doelen bepalen voor jouw Instagram strategie. Deze kunnen gericht zijn op naamsbekendheid, het verhogen van jouw expert status, de verbondenheid en het vertrouwen van je volgers versterken, het aantrekken van nieuwe klanten of het verkopen van jouw aanbod. Iedere maand evalueren we de resultaten en stellen we doelen op voor de komende maand. Ik kan je geen harde resultaten garanderen omdat we te maken hebben met Instagram met een eigen algoritme. Wat ik je wel kan beloven is dat ik tot het uiterste ga om maximaal resultaat te behalen.
De resultaten die je mag verwachten: meer volgers, meer interactie, meer bezoekers op je website vanuit Instagram en meer engagement. Stuur me gerust een DM op Instagram (of vul het contactformulier op de website in) als je wilt weten hoe ik je kan helpen bij het behalen van jouw doelen.